Categories

Byer

 Gothia towers

Gothia towers

Telefon: +46 31-750 88 00
 
Besøksadresse:
Gothia Towers
Mässans gata 24.
402 26 Göteborg

Mer info

   

Välkommen till Gothia Towers! Vår vision är att bli ”The Global Meetingpoint” och leverera upplevelser i världsklass. Vi är idag en av Nordens mest attraktiva mötesplatser med 41 000 m2 upplevelseyta, 704 förstklassiga hotellrum och sviter samt 5 populära barer och restauranger.

Med våra flexibla 41 000 m2 ger vi dig unika möjligheter till konferens och kongress – ett perfekt alternativ för såväl små som stora möten. Eller varför inte årets fest? Gothia Towers ligger i centrala Göteborg, mitt i händelsernas centrum vid Korsvägen, bara ett par kvarter från paradgatan Avenyns restauranger och nattklubbar.

Vi ligger nära city med utmärkta kommunikationer, granne med Skandinaviens största nöjespark Liseberg, Scandinavium och evenemangsstråkets alla andra scener och arenor.


Seniorsviten ligger på våning 18 eller 21 med strålande utsikt över staden. Seniorsviten består av ett sovrum och ett vardagsrum med soffa samt matsalsdel. Badrummet har jacuzzi. Njut av lyxig komfort och det mesta du kan behöva för att trivas:

 

  • 70 kvm, med en 180 cm bred säng
  • TV med ett stort antal kanaler, samt betal-TV
  • Telefon, minibar, hårtork, strykjärn, vattenkokare och kassaskåp
  • Fritt bredband och trådlöst Internet
  • Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse